Свържете се директно с училищата - Сравнете 57 Магистратура в Туризъм и хотелски мениджмънт 2024

57 Магистратура Програми в Туризъм и хотелски мениджмънт 2024

Преглед

Студентите, които следват магистратура търсят задълбочени познания и обучение в конкретна област. Бакалавърска степен по принцип се изисква за влизане в магистърска програма. Курсова работа, изследователски проекти и стажове могат да бъдат част от учебната програма.

Какво е магистър в туризма и хотелиерството? Студентите, които имат работа с хора, предоставяне на възможности за отдих и планиране дестинация за пътуване ще намерите туризма и хотелиерството вълнуваща и удовлетворяваща поле. Курсове център по мениджмънт и маркетинг с конкретно приложение на гостоприемство и туристическата индустрия. Умения да се развиват по качеството на услугите, както и стратегическия мениджмънт и лидерство. Изследванията включват прогнозиране и бюджетиране, геополитиката и очертаващи се тенденции, международен маркетинг и клиент на базата данни. Студентите се учат да правят прогнози за бъдещи аспекти и план за успешни програми и събития.

Предимства на програмата може да бъде видян на лично и професионално ниво.Живота на студентите са обогатени чрез по-добро познаване и разбиране на другите култури. Дискусия на взаимосвързани въпроси в световен мащаб помага да проправи пътя за по-добър свят отношения. Повишени умения в решаване на проблеми може да бъдат приложени към ежедневните предизвикателства, както и проекти, свързани с работата.

Програми в областта на туризма и хотелиерството са достъпни по целия свят, различаващи се по продължителност и академични графици. Цената варира в зависимост от училището, местоположението и учебния план. Студентите трябва да разследват техните възможности и определят кои възможност най-добре отговаря на техните нужди и цели.

Работа в областта са в изобилие, широки по мащаб и глобален обхват. Работа са на разположение в операции туризъм, лекции и консултации, туристически агенции, организиране на събития и автобусни екскурзии. Завършили са наети като мениджъри на хотели, курорти и спа центрове или като специалисти по дизайн опит и международната гостоприемство.Круизните линии, снабдители, ресторанти, туристически услуги и курортни клубове търсят експерти да интерпретират сегашните тенденции и да планират бъдещите възможности.

За да напредне в кариерата си в вълнуващо областта на туризма и хотелиерството, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Туризъм и хотелски мениджмънт
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (57)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение