39 Дистанционно обучение Магистратура Програми в Туризъм и хотелиерство в Европа за 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Дистанционно обучение
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Дистанционно обучение Магистратура Програми в Туризъм и хотелиерство

    Проучването на туризма и гостоприемството може да обхване бизнес аспектите както на туристическата индустрия, така и на туристическата индустрия. Някои програми могат да се съсредоточат върху международните аспекти на индустрията, което може да увеличи перспективите на студентите за избор на кариера.

    Като цяло, има над 4000 висши учебни заведения в Европа, предлагаща широка гама от курсове на ниво бакалавър, Masters и докторат. С повече и повече от тези организации, предлагащи английски език като език на обучение най-малко за някои от техните специалности, университети в Европа сега са на по-високо качество, отколкото някога преди. Университети в Европа предлагат приятелско посрещане на чуждестранни студенти и да се даде време на знанието, която отговаря на тяхната професия нуждае търсенето в световен мащаб днес.

    Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

    Онлайн или дистанционното обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението можете да получите достъп до образование по всяко време и от всяко място с налична интернет връзка.