Свържете се директно с училищата - Сравнете 38 Магистратура в Транспортно строителство 2024

38 Магистратура Програми в Транспортно строителство 2024

Преглед

Много студенти влизат програми да спечели магистърска степен по транспортно строителство, с цел да прилага своите техническите специалности или професионален опит за мобилност. Програмата подготвя студентите за кариера в автомобилния и въздухоплавателни индустрии.

Какво е магистър по транспортно строителство? Тази усъвършенствана степен дава на студентите задълбочени познания за транспортиране дизайн и системи. Студентите се интересуват от прототипи на превозни средства, автомобилния дизайн, компютърно интегрирано превозни средства и системи за летателни апарати, летателната годност инженерни и системи за безопасност ще намерите проекти за развитие на курсовата работа и безценен. Участници в програмата се учат на прототипи и дизайн умения за автомобили, камиони, специални автомобили и самолети, както и за сертифициране и правни стандарти, необходими за безопасността и за правителствени и екологични норми.Завършилите са подготвени за инженерните кариери в автомобилната и авиационната индустрия, както и много регулаторни и държавни институции.

Програмата тази магистърска степен в интерес както на студенти по технологии и инженери вече преследват кариера, които искат да развиват специфични мобилност дизайн умения и знания, необходими за работа в рамките на регулаторни стандарти. Завършили са с предимство пред хората с по-обща инженерна опит при кандидатстване за длъжности в транспортната индустрия.

Всяка институция ще има свои собствени изисквания на програмата за икономически и продължителност, но повечето програми отнеме около две години, за да завърши. Цената варира за всяко училище. Заинтересованите учениците ще трябва на всяка институция да се гарантира, че са изпълнени изискванията им.

Възпитаници на програмата имат голямо разнообразие от възможности за кариера в сферата на транспорта дизайн и системи.Много възпитаници избират да влезе в автомобилната индустрия, като се прилагат уменията си за създаване на прототипи за нови автомобили или проекти за автоматизирани системи в автомобилите. Авиационната индустрия е отворена и за висшисти, предлагащи кариера в конструкцията на въздухоплавателни средства, както и кариери, работещи с много компютърни интегрирани системи в самолети, кули, радари и комуникационно оборудване. Инженерите с тази степен, са в голямо търсене в много държавни и частни транспортни агенции, както добре.

Има международни възможности за инженери, които се интересуват в възпитаник транспорт степен. Нашата богата база данни могат да насочат потенциалните кандидати за съответните институции. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Транспорт и логистика
  • Транспорт
  • Транспортно строителство
Области на обучение
  • Транспорт и логистика (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение