Свържете се директно с училищата - Сравнете 17 Магистратура в Транспортен дизайн 2024

17 Магистратура Програми в Транспортен дизайн 2024

Преглед

Обикновено следването на бакалавърска степен, магистърската програма предлага на студентите възможност за напреднали. В зависимост от програмата, студентите обикновено завършват образованието си в рамките на една до две години на редовно посещение.

Какво е магистър по дизайн на транспорта? Транспортният дизайн обикновено съчетава очарователния свят на дизайна с високия октанов свят на транспорта, обучава студентите да създават практични и иновативни проекти за световните транзитни технологии. Студентите могат да се научат как да се ориентират към най-новите социални тенденции в транспорта, като същевременно влагат творчеството си в практически практики в областта на изследванията, моделирането и основните принципи в областта. Често магистър по транспортно проектиране включва стажантски компонент, в който студентите работят по реални проекти и получават критичен професионален опит.

Студентите в транспортния дизайн могат да се научат как да създават практични и елегантни модели на своята работа на хартия и в цифрови формати. Те също така могат да станат компетентни изследователи в автомобилостроенето и да придобият способността да използват иновациите срещу бизнес целите. Тези умения могат да помогнат на студентите да се отделят от тълпата и да се утвърдят като експерти в тази област.

Университетът локализация, студент записване, както и спецификата на програмата може да повлияе на разходите за магистърска степен. Студентите трябва да се свържат с офисите си за финансово планиране на желаното от тях училище преди да получат достъп, за да гарантират, че програмата отговаря както на нуждите от обучение, така и на бюджета.

Възможности за изобилие от транспортни проекти. Студентите могат да заемат позиции в големи автомобилни компании, дизайнерски фирми, организации за обществена безопасност и авиационни корпорации. Специализирани кариери, държани от лица с тази степен включват дизайнер на интериорни автомобили, консултант по дизайн, градски дизайнер, дизайнер на оборудване и инженер по транспорта. Въпреки че повечето хора в тази област работят в автомобилната индустрия, няколко са намерили успех и в областта на търговията и инженерните фирми.

Оставете конкурса зад гърба си с магистър по транспортно проектиране от престижни университети по целия свят. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Инженерен дизайн
  • Транспортен дизайн
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение