17 Магистратура Програми в Пространствени науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Естествени науки
  • Географски науки
  • Пространствени науки
Области на обучение
  • Естествени науки (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Пространствени науки

    Повишаване на знанията е ключът към успеха в кариерата, което е защо толкова много студенти избират да следват магистратура по устройство на науката. Тази област на обучение дава възможност на студентите да изградят разбиране за пространствени отношения чрез разширено курсова и предлага насоки за това как да се прилагат подобни концепции за света като цяло.

    &nbsp

    Какво е магистър по устройство на науката? Тази програма осигурява основите на пространственото планиране за използване в много различни области и отрасли. Изследванията предполагат разработване на стратегии за устойчиво териториално дизайн, като същевременно се ангажират учениците в управлението на жизнена среда. Уроци засягат и сегашната технология, използвана в областта, които могат да включват картографиране софтуер и други географски информационни системи.

    &nbsp

    Загрижени за проблемите на околната среда Студентите ще намерят придобиване на висше образование в областта на териториалното науката уникална, изпълнението предприятие.Тази база от знания може да се прилага в много различни индустрии в работни места по целия свят, дават възможност на учениците за гъвкавост, за да търсят работа там, където им е удобно.

    &nbsp

    Обучение цената може да варира от училище на училище, което е и причината тя 'е важно за учениците, за да се определи дали дадено заведение отговаря на съществуващите техните нужди. Това може да бъде постигнато чрез щателно проучване на потенциала на училище преди да се правят окончателни решения.

    &nbsp

    За студенти в търсене на по-ценно и удовлетворяваща кариера, специалност пространствен науката може да предложи разнообразие от обогатяване на възможностите за заетост. Завършилите пространствени науки могат да си осигурят позиции в геодезия, инженерна инфраструктура, проучване и добиване, и картография. Лицата, които притежават такива градуса може да избере да работи за определена компания или си намери работа като консултант на различни организации и проекти.Опции за кариерата обхващат публичния и частния сектор, както и образователни роли в академичните среди.

    &nbsp

    Благодарение на онлайн курсова предоставена от редица образователни институции, студенти от цял ​​свят могат да получат достъп до ресурсите, необходими за осигуряване на кариера точно за тях. Това е особено важно за тези, които не могат редовно да посещават учебните занятия, както и всеки, който търси по-гъвкав график училище. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.