Keystone logo

2 Магистратура Програми в Архитектурни проучвания Техническо чертане 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Архитектурни проучвания
 • Техническо чертане
Области на обучение
 • Архитектурни проучвания (2)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Архитектурни проучвания Техническо чертане

  Магистърската степен дава възможност на студентите да разширят знанията и уменията си в специализирани области на обучение. Тези програми за висше образование обикновено могат да бъдат завършени в рамките на една до две години.

  Какво е магистър по техническо чертане? Тези програми имат за цел да надграждат концептуалното разбиране на архитектурата, инженерните и дизайнерските методи и практиките за рисуване на практика, които да бъдат използвани в професионалните среди. Курсовите теми могат да изследват чертежи в областта на изобразителното изкуство, градското планиране, технологиите и хуманитарните науки. Студентите се насърчават да създават рамка от умения, основаващи се на настоящите предизвикателства на устойчивостта в градската среда. Допускането до дадена програма вероятно ще изисква бакалавърска степен по архитектура или в друга тясно свързана област.

  Спечелването на степен по техническо рисуване може да е от полза за студентите по много професионални и лични начини. Изучаването на ефективни методи за изследване, разбирането на въздействието на социалните и инженерните въпроси и способността за планиране и изпълнение на реалистични проекти са ценни умения, които да бъдат използвани за индивидуално обогатяване и достъп до по-платени конкурентни позиции.

  Програмите се предлагат в международен план, така че разходите и продължителността на курсовете могат да се различават при всяка институция. Учениците, които се интересуват от записването, трябва да се обърнат към конкретни училища с въпроси относно разходите и изискванията.

  Завършването на магистърска степен по техническо рисуване може да предложи на завършилите много интересни възможности за кариера. Повечето потенциални работни места се намират като автори в архитектурната индустрия. Другите области, в които се очакват позиции за изготвяне, са гражданското строителство, електрониката и производството. Специфичните длъжности за професионални специалисти по рисуване могат да включват архитекти, дизайнери на продукти, програмисти, компютърни инженери, CAD проектанти, дизайнери на приложения, електротехници, строителни специалисти, интериорни дизайнери и електронни специалисти.

  Гъвкави опции за частни и онлайн курсове са достъпни за студенти с натоварени графици и ограничен достъп или възможност за посещение на обект. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.