Keystone logo

47 Магистратура Програми в Технологични изследвания Телекомуникации 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Телекомуникации
Области на обучение
  • Технологични изследвания (47)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Технологични изследвания Телекомуникации

Майстор в Телекомуникационна е за хора, които искат да изследват курсова концентрира върху инженерни и компютърни науки, по-нататъшно развитие в професионален план, и изграждането на нови квалификации, за да станат по-конкурентоспособни в работната сила. Холдинг напреднала степен в тази област предлага много различни пътища, които могат да бъдат преследвани.

&nbsp

Какво е магистър по телекомуникации? Майстор в Телекомуникационна оборудва ученици със съществени познания, като например проектирането на мрежата и управление на проекти. Винаги на участниците ще се запознаят с основните градивни елементи на операционни системи и комуникации инженерни принципи. Студентите могат да изберете опциите от широка гама от курсове, които съответстват на техните лични интереси, включително протоколи система, сигурност на комуникациите и атестации.

&nbsp

Има множество причини, поради които студентите решават да завърши магистратурата в телекомуникацията, като го учи на различни концепции.Освен това, напреднал степен в тази област дава възможност на хората да напредне бързо в компютърните мрежи, сигурност на информацията и телекомуникациите за управление на бизнеса.

&nbsp

Цената варира в зависимост от институцията, и програмата обикновено трае между една и три години. Това е добра идея за кандидат-студенти за изследвания на училището добре, за да се гарантира, че програмата предлага вписва своите очакваните цели.

&nbsp

Лица, които са получили своята магистърска степен по телекомуникационни редовно се оказват по-високо търсене за редица перспективи за професионално развитие, като например мрежа анализатор, системи разработчик, системен инженер, телекомуникациите консултант или мрежов администратор. Тези възможности за работа стават все по-конкурентни. Студентите ще се развиват по-силна телекомуникационна фондация, като се научите как да си взаимодействат с преподаватели, студенти и професионалисти в индустрията чрез интензивно учене.

&nbsp

Международни и вътрешни опции са на разположение в различни университети. Онлайн курсове са идеална алтернатива за хората, които живеят по целия свят с ограничен достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които упълномощават гъвкав график. За да намерите подходящата училището за вас, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.