Keystone logo

19 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Съвременни езици 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Съвременни езици
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Съвременни езици

Магистърска степен е степен, присъдена на лица, които са избрали да вземат допълнителни курсове, за да развият знанията си в избраната от тях област. Програмата обикновено изисква от учениците да посветят още две години от живота си на образованието си.

Какво е магистър по съвременни езици? Магистърската степен в тази област на обучение обикновено е предназначена да подготви студентите за по-нататъшни изследвания в областта на политиката и чуждестранната дипломация. Учениците могат да вземат курсове, които се съсредоточават върху съчетаването на изследването на политиката с задълбоченото изучаване на други езици, включително тези от Африка, Близкия изток и Азия. За разлика от повечето други магистърски програми, майсторът в тази област обикновено отнема четири години, за да завърши: две години, през които студентите могат да очакват стриктно проучване на езиците и две години, през които могат да продължат напредналото обучение по методите на социалната наука.

Лицата, които завършат тази програма в пълен размер, могат да се отдалечат с разнообразни ценни умения. В допълнение към това, че имат твърдо усещане за други езици, те също могат да притежават силно разбиране за политиката и способността да анализират и интерпретират сложни въпроси. Всяка от тези умения може да се използва добре в редица професионални области.

Разходите за магистърска степен по съвременни езици зависи от редица фактори, включително, но не само, университетът, начина на обучение (в клас или онлайн) и продължителността на програмата. Перспективните студенти трябва да направят своите изследвания, преди да кандидатстват.

Завършилите тази програма могат да се класират за много вълнуващи позиции в различни сектори. Някои длъжности, които могат да очакват, включват преводач, преводач, дипломат, учител, международна помощ, детектив, маркетинг изпълнител, журналист, логистичен и дистрибуционен мениджър, преподавател по патенти и учител по чужд език.

Студентите имат много възможности, когато става въпрос за мястото, където те преследват своето образование. Редица институции предлагат курсове онлайн, което е удобно за много хора. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.