Keystone logo

137 Магистратура Програми в Икономически изследвания Счетоводство Счетоводство и финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
  • Счетоводство и финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (137)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Икономически изследвания Счетоводство Счетоводство и финанси

Въпреки бакалавърска степен по счетоводство може да ви изпрати и по пътя си, ако имате намерение за да бъде успешна в счетоводството и финансите кариера, може да се наложи допълнително изследване и сертифициране. Магистър по счетоводство и финанси може да ви направи конкурентни на международния пазар в все по-конкурентен поле кариера.

Какво е магистър по счетоводство и финанси? Това е обикновено конкурентна програма, която се фокусира върху напреднала счетоводство и проучвания финансово управление, включително международното счетоводство. Курсът на обучение може да отнеме 1-2 години, за да завърши, и на изискванията за приемане и продължаване на проучванията е често доста строги. Тъй като тя е популярна и конкурентна област на обучение, студентите, които кандидатстват трябва да имат бакалавърска степен в сродна сфера и да поддържат минимална GPA в повечето университети.

Получаването на магистърска степен по счетоводство и финанси предлага много предимства за специализанти.Това прави учениците по-продаваеми цял свят. Програмата обикновено помага да се подготвят учениците за сертификационни изпити, за да спечелиш сертификати като експерт-счетоводител (CPA) или вътрешен одитор (CIA).

Цената на тази магистърска степен се различава в зависимост от институцията и продължителността на програмата. Учениците трябва да се вземат предвид допълнителните разходи за живот на територията на колежа срещу изучаване онлайн. Допълнителни сертификати могат да струват излишни. Изследвания програма добре, за да разберете какви са разходите включват.

Завършилите магистърска по счетоводство и финанси обикновено могат да намерят кариера с правителството, в бизнеса или в консултирането. Тази степен е полезна също и академичните изследвания, свързани със счетоводството и финансите. За тези, които възнамеряват да станат счетоводители, тази степен увеличава продаваемост за един от най-бързо развиващите се области за работа, и дори може да включва схеми за сертифициране като CPA или ЦРУ.

Студентите често могат да избират да завършат образованието си в колежа или онлайн.Преписи обикновено се изисква заедно със заявлението. Някои институции могат да изискват и интервюта за техните програми. За повече информация, потърсете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.