Свържете се директно с училищата - Сравнете 23 Магистратура в Строителни услуги 2024

23 Магистратура Програми в Строителни услуги 2024

Преглед

Магистърска степен обикновено се получава след завършване на бакалавърската курсова. Тези високо специализирани изследвания обикновено могат да бъдат завършени в рамките на няколко години, въпреки че някои програми да вземат една година или по-малко, за да завършите.

Какво е магистър в Строителни услуги? Изграждане услуги е широко поле, който включва елементи на електро и машинно инженерство и общественото здраве. магистърски степени често са тясно специализирани, така че учениците често ще избират площ от фокуса от теми като дизайн, материали, снабдяване или за управление на проекти. Курсовете могат да включват откриване на пожар и превенция, защита от мълнии, и доставките на електроенергия и дистрибуция. Студентите ще се научат как да се подобри сегашните сгради и методи, които могат да бъдат използвани за изграждането на нови структури.

Ползите са имали, когато печелите магистърска степен се ползват от много студенти. Учениците ще се запознаят с различни умения, които могат да се прилагат на работното място.Поради силно практически елементи на тази степен той може да доведе до доходна работа.

Цената на един майстор в Building Services ще зависи от това къде се печелят си степен и вида на институцията, който го издава. Магистърска обикновено могат да бъдат спечелени в един кратък период от време, което разходи въздействия. Всяка програма ще има различна разходи, така че да се свържете с училището директно за повече информация.

Отопление, вентилация и климатизация, електрическа технология и строителството са всички отрасли, които могат да имат възможности за ученици, които са спечелили магистър в Строителни услуги. Кариери в тези сфери често са изгодни и предлагат възможност за развитие; някои ще включва и възможността да пътувате в чужбина. Някои работни места биха могли да включват надзор структура строителство, проектиране и строителство на електрически системи и методи за спестяване на енергия за строителство.

Ако сте готови да преминете на кариерата си и да научат вълнуваща информация за вашата област, се прилагат за магистърска програма за онлайн днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Строителство
  • Строителни услуги
Области на обучение
  • Строителство (23)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение