Keystone logo

65 Магистратура Програми в Маркетингови науки Маркетинг Стратегически маркетинг 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Стратегически маркетинг
Области на обучение
  • Маркетингови науки (65)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Маркетингови науки Маркетинг Стратегически маркетинг

Изкарва Магистър по Стратегически маркетинг е идеална възможност за тези, които искат да подкрепят техните академични познания, се подготвят за влизане роля в областта на маркетинга, или техния напредък маркетингова кариерата на следващото ниво. Студентите, които печелят една степен по стратегически маркетинг научат да идентифицират и оценят възможностите за избор, че организациите са изправени пред по установяване на пазарните им позиции и да се съсредоточи върху инструментите и техниките, необходими за прилагане на съществуваща пазарна стратегия.

Какво е магистър по Стратегически маркетинг? В тази програма, акцент се поставя върху сегашните академични тенденции в маркетинга и основните стратегически въпроси, които мениджърите се сблъскват ежедневно. Постоянното развитие на критично мислене и анализ отговаря на завършилите да прави надеждни стратегически маркетингови решения на управленски нива.

Курсовете са от полза за тези, които искат да подобрят своите кариери и се научи на по-високо ниво на образование. Курсовете се различават, но се фокусират предимно върху маркетинговата комуникация, етика, както и вземането на решения.Основните курсове включват също стратегическо управление, експортен маркетинг и продажби техники.

Институции по целия свят и в цялата страна имат различни разходи за курсовете си. Който се интересува да печелите им степен трябва да се свържете конкретни институции за техните разходите за обучение и разходите за регистрация.

След приключване на програмата и да печелите степен господаря си "е, хората могат да си намерят работа в широк спектър от кариери. Една такава област е продукт за управление. Възпитаник също може да работи като маркетинг директор. В това положение, лица са отговорни за очертаване, производство и изпълнение на маркетингови стратегии, комуникации и дейности за връзки с обществеността. Завършилите специалността могат да работят като ръководители на маркетингови изследвания, в които те са отговорни за планирането, координирането и администрирането на изследователски проекти на пазара за нов продукт тестване и оценка на предпочитанията на клиентите.

Заинтересованите студенти трябва да започнат да приемат някои необходими следващи стъпки към постигане напреднала степен по стратегически маркетинг. Нашата богата база данни е отлично място за студенти, за да започне проучване на възможностите им за, както в образователен и географски. Няма причина да се запази образованието си в режим на задържане по-дълго. За да започнете с един курс, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.