Keystone logo

17 Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Стратегическа комуникация 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Комуникации
  • Стратегическа комуникация
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Журналистика и масова комуникация Комуникации Стратегическа комуникация

В света на стратегическата комуникация ще се потопите във вълнуваща област, която усъвършенства вашите умения за планиране, изпълнение и оценка на ефективни комуникационни стратегии. Като черпите от различни дисциплини като маркетинг, връзки с обществеността, реклама и медийни изследвания, ще научите как да създавате сплотени и целенасочени послания, които резонират с различни аудитории.

Учебната програма на програма за стратегическа комуникация е широкообхватна и има за цел да подготви студентите с цялостно разбиране на полето. Включва предмети като медии и технологии, теория на комуникацията, писане и редактиране, дигитален маркетинг и управление на кампании.

Завършилите в тази област имат много възможности за кариера. Като специалист по връзки с обществеността можете да развиете и поддържате положителен имидж за клиентите, да управлявате връзките с медиите и да създавате завладяващи комуникационни материали като съобщения за пресата и съдържание в социалните медии. Или влезте в ролята на маркетинг мениджър, където ще планирате и изпълнявате маркетингови стратегии за популяризиране на продукти или услуги чрез пазарни проучвания, рекламни и промоционални кампании. Други вълнуващи позиции включват рекламен мениджър, мениджър социални медии, комуникационен специалист и стратег по съдържание.

Разгледайте нашите стратегически комуникационни програми и намерете идеалната програма за вас.

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.