Свържете се директно с училищата - Сравнете 43 Магистратура в Средно образование 2024

43 Магистратура Програми в Средно образование 2024

Преглед

Магистърските степени и съответните им лицензи може да са необходими за определени кариери. Те биха могли да бъдат и портал между студентите и докторантите.

Какво е магистър в средното образование? Тези програми най-често са предназначени да подготвят бъдещите учители да обучават студентите в пост-елементарни степени. Това обикновено включва завършване на курсове по специалност като изкуства, музика, математика, хуманитарни науки и науки и развиване на знания в целия спектър от дисциплини, изучавани по време на средното образование. Курсовете по етика, педагогическа теория, социология и оценъчна наука също обикновено са част от тази магистърска степен. Студентите трябва да очакват да прекарат някъде между две и четири години, преди да получат магистърска степен в средното образование.

Много институции предлагат подготовка за лицензионни изпити на конкретна юрисдикция, а някои дори включват такива курсове в програмата.В допълнение към подготовката за лицензиране, тези програми често се стремят да предоставят на своите завършили уменията и знанията, необходими за успех като учители, като ефективно планиране на уроците и точна оценка на студентите.

Потърсете в приемния отдел на избраната от вас институция точна и актуална оценка на разходите за обучение. Това често е най-надеждният източник на такава информация.

Основната цел на повечето участници в програма за средно образование е да се превърне в учител. В повечето юрисдикции тази длъжност изисква обширен процес на обучение, стаж и лицензиране, преди кандидатите да бъдат считани за постоянни. Понякога има период на изчакване преди учителят да бъде назначен чрез преглед и одобрение от борда. Учителите обикновено са отговорни за разработването и създаването на уникална класова работа въз основа на образователната теория и институционалните учебни цели.Те също така често се държат като отговорни за успеха на студентите под тяхно ръководство. Учителите са склонни да се занимават с дейности в допълнение към водещите класни стаи, като напр. Консултиране на студентски клубове или трениране на спортни екипи.

Програмата за дясно средно образование е вероятно там да ви чака. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Педагогика
 • Средно образование
Области на обучение
 • Педагогика (43)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение