2 Магистратура Програми в Спорт на открито 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортни науки
  • Спорт на открито
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Спорт на открито

Магистърска степен е програма за студенти, които имат бакалавърска степен и желаят да придобият по-задълбочено познаване на избрания от тях предмет. Тези степени позволяват на студентите да изследват избраната тема и да преследват позиции на ръководни длъжности в индустрията.

Какво е магистър в спорта на открито? Студентите, които обичат нищо повече от това, че са на открито и споделят своята страст с другите, могат да се насладят напълно на печелене на магистърска степен по открит спорт. Учениците могат да вземат курсове по консервация, преподаване на открито, специфични спортове на открито и др. Такива курсове обикновено подготвят студентите да проектират и изпълняват програми за природолюбители. Това отнема около две години студенти, за да завършат магистърска програма по открити спортове.

Чрез придобиване на магистърска степен по открит спорт студентите могат да овладеят всякакви видове дейности на открито, които могат да се насладят в свободното си време, както и в кариерата си. Освен това, учениците могат да се научат как да образоват различни групи хора. Завършилите също обикновено напускат с по-добро разбиране и признание за естествения свят.

Магистър по спорт на открито може да струва различни суми за всеки студент. Хората, които обмислят започване на такова приключение, трябва да прегледат процента на обучение на всяко училище и местоположението му, за да определят цената на програмата.

Тази образователна програма е идеална за хора, които искат да прекарат кариерата си в най-големия открит басейн. Завършилите, които избират специализация в областта на образованието, могат да станат директори на лагери за традиционните летни лагери. Националните и държавните паркове често наемат завършилите с магистър по открит спорт, за да бъдат парньори. Освен това завършилите могат да продължат да водят приключения за възрастни, като например курсове по туризъм и пътувания с каяк. Независимо от кариерата, тези професионалисти често прекарват голяма част от работата си под открито небе.

Независимо дали учениците искат да учат в своите общности или в друга друга страна, има вероятност за тях да има магистърска програма по открит спорт. Освен това някои студенти избират онлайн вариант. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.