Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Магистратура в Спортна медицина 2024

1 Магистратура Програми в Спортна медицина 2024

Преглед

Капитанът "е степен често е естествената следваща стъпка в развитието на много кариери, предоставяща завършилите с голяма потенциал за печалба и възходяща мобилност в своята област на избор.

Какво е магистър по спортни науки? Тази усъвършенствана степен може да означава различни неща, в зависимост от фокуса на индивидуална програма. Най-общо, спортни науки градуса фокусират върху напредналите научни понятия, свързани със спорта и биология или да основани на доказателства обучение. Това може да включва спортна медицина, специализирани градуса в областта на науките за движение и предотвратяване на наранявания и дори треньор психология програми. Консултантска индивидуални програми, за да научите повече за техните фокусни области за проучване, ще ви кажа повече.

Научното разбиране на човешкото тяло има различни приложения за кариера в спорта, както за спортисти, така и за треньори, които прави за образование в спортни науки важно за всеки, който работи с хората в тези роли.С разбирането, основани на доказателства начини за оценка на експлоатационните характеристики, безопасност и управление на риска, учениците са по-способни да помогне спортисти постигане и поддържане връх изпълнение през цялата си кариера.

Разходи за програми в областта на спорта наука са силно променливи и зависят както от местоположението на програмата. Тя също може да варира, тъй като от размера на ръце на лаборатория наука в учебната програма, тъй като често има материални възнаграждения и други свързани с това разходи. За да научите повече за разходите за спортни науки програми, най-добре е да изследва отделните училища.

Работа в спортни науки са предимно в подготовка и обучение, и те могат да включват никаква роля, която се вписва в тези категории. Тези, които се постигне напреднали градуса по темата обикновено се допълва най-високото ниво от коучинг и обучение на персонала, както и техния опит изгражда, те могат да станат много търсени от големите спортни организации на професионалните и колегиални нива.Те също така са склонни да бъдат често при организационни позиции в училищна възраст атлетични програми и други форми на спортното образование.

Sports науката е разрастваща се сфера, както и международни възможности за обучение са достъпни от различни университети. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Спортна медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Свързани области на обучение