2 Магистратура Програми в Спортен туризъм и управление 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Организация на паркове и места за почивка
  • Спортен туризъм и управление
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Спортен туризъм и управление

Магистърска степен обикновено се изисква от един до три години след като студентът е получил бакалавърска степен. Програмите могат да имат професионален или изследователски фокус. Те са достъпни в почти всяка област.

Какво е магистър по лидерство? Тази степен на висше образование преподава лидерски умения на външни преподаватели и търсещи приключения. Студентите могат да се научат да улесняват открития опит и да развиват умения за оцеляване. Повечето програми предлагат курсове, които извеждат студенти отвън, където работят с малки групи, провеждат изследвания и участват в дискусиите в клас. Студентите могат да вземат курсове по теория и философия на опитното образование, ръководни принципи и практики, групова обработка и улеснение, дива природа, екологично управление и етика. Тази степен има тенденция да привлича външни ентусиасти от всякакъв вид.

Хората в тези програми могат да развият много интересни умения. Те често се снабдяват с лекарства в пустинята, което би ги подготвило да използват ограничени ресурси за справяне с спешни медицински ситуации. Учениците също могат да се научат да водят и слушат.

Магистър по външно лидерство е достъпен само в отделни университети. Курсовете могат да варират значително в зависимост от програмата. Затова студентите се насърчават да се свържат с училището по техен избор за информация относно разходите.

Има вълнуващи възможности за човек с магистърска степен по външно лидерство. Учениците обикновено учат ценни изследователски умения, които им позволяват да допринесат за тялото на знанията около приключенията на открито. Те придобиват уникален набор от умения, който ги подготвя за изненадващо широк спектър от възможности за работа, независимо от фокуса на програмната ниша. Завършилите могат да се окажат квалифицирани за интересни позиции като инструктор за оцеляване, приключенски фотограф и писател, управител на природни ресурси, програмист за отдих, началник на отдих или програмист на открито.

Магистърска степен по външно лидерство е специална степен, предлагана само в избрани университети. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.