Keystone logo

25 Магистратура Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес Управление на спортен бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортен бизнес
  • Управление на спортен бизнес
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (25)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес Управление на спортен бизнес

Магистърска степен е двугодишно пътуване, което отнема завършил с бакалавърска степен по-дълбоко в избраната от него тема. Някои студенти преследват тази степен веднага след завършването на четиригодишна степен или много години по-късно, докато работят в кариерата си.

Може би се чудите какво е магистър по управление на спортния бизнес? Това поле е хибрид на знанията за спорта и бизнес администрацията. Някои курсове, които можете да очаквате, включват бизнес управление, групови преговори и финанси. Можете също така да очаквате да изучите по-подробно избрания спорт, който е част от вашата степен. Като предпоставка, може да искате да учите въвеждащо управление на бизнеса.

Някои от уменията, които можете да научите в тази програма, включват управление, работа в мрежа и комуникация. Всяка от тези умения е важна за работата в управлението на спортния бизнес, но също така е полезна във всекидневния живот. Мрежовата комуникация може да ви помогне с личните взаимодействия, докато управлението може да ви помогне да останете организирани и да делегирате задачи.

За да платите за магистърска степен, потърсете помощ от избраното от вас училище. Много места предлагат финансова подкрепа за завършилите студенти, тъй като изискваното ниво на обучение може да затрудни работата.

Когато търсите работа, след като сте придобили магистърска степен по управление на спортен бизнес, имате много възможности. От бизнеса можете да потърсите позиции в офиса на спортния комисар или собственика. От спортната страна можете да започнете договорни преговори като застъпник на спортист или отбор. Широкото разбиране на темата може също да ви квалифицира като учител.

Училища, които предлагат този вид степен, могат да бъдат намерени в много страни. Ако трябва да стесните търсенето си, помислете колко далеч искате да пътувате и дали курсовете са достъпни онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.