Keystone logo

149 Магистратура Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортен бизнес
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (149)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Проучвания за спорт и упражнения Спортен бизнес

Получаването напреднала степен е начин за професионалисти в областта за засилване на съществуващите умения и да станат по-подготвени да успее в конкурентната им поле на избор.

Какво е магистър по Sport Business? Също известен като магистър на Sports Management или Sport администрация, е напреднал степен, предназначена да увеличи предишната работа, извършена на ниво бакалавърската. Курсовата набляга на различни умения и области на познанието, а също и обвързване в специфичните начини, по които те си взаимодействат в областта на спорта предприятията, включително и мениджърски екип. Завършилите тези програми да се окажат готови за различни ръководни роли в рамките на спортни франчайзи и свързаните с тях бизнес.

Много студенти избират да преследват своята магистърска степен, защото те са били успешни в по-ниски длъжности в областта, или те са били насърчавани и желаят да демонстрират своята готовност за по-голяма отговорност и по-нататъшно професионално развитие.

Разходите за програми за управление на спорта са много различни, в зависимост от вида и местоположението на програмата. Най-добрият начин да научите повече за разходите за програми е да ги изследват поотделно.

Хората, които пълни напреднала степен в областта на спорта бизнес или управление на спорта са готови да се движи нагоре по стълбата в рамките на професионални спортни франчайзи в различни нива, които им позволяват гъвкавост, за да намерите най-добрите си възможности за заетост чрез култивиране на набор от умения, който да надхвърля индивидуалните спортове и фокуси на стратегическите решения, които помагат на франчайзи във всеки спорт расте. Това не е необичайно за ръководители на най-високо ниво в йерархията на управление на повечето отбори ", за да бъде съставен от възпитаници на най-високо ниво програми за управление на спорта.

С експлозията на възможност в тази област през последните години, има широки възможности за избор на студенти, интересуващи се от преследване градуса чрез тези програми.Университетите в много страни в момента се състезават за качествени студенти, тъй като техните програми продължават да се разширяват. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.