Keystone logo

168 Магистратура Програми в Социални науки Социология 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Социология
Области на обучение
  • Социални науки (168)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Социални науки Социология

Има две науки, че изследванията главно на интериора и екстериора на поведението на човечеството, произтичащи от функционирането на мнението си. Науката трябва да поеме вътрешните процеси е психология, а външните прояви на човешката мисъл - нещо, което ние обикновено наричаме общество - се изучава от социологията. Магистър по социология програми осигуряват дълбоко и основно разбиране на социалното поведение и изискват независима, критично мислене и аналитични умения.

Това изследване започва с преследването на истината на човешката социална дейност, социална стратификация и мобилност, религия, както и индивидуалното поведение на лицето в рамките на социалната структура. Въпреки това, след като основните въпроси са проучени по-скоро добре, социология е преместил в нови области, които биха могли да използват своите познания и методи.Студентите магистър по социология могат лесно да намерят един вълнуващ предмет изследвания, свързани със здравето, в Интернет, културата, военните, медиите, образованието, семейството, както и околната среда, религия или престъпността. Магистър по социология дава стая за двете проницателните ученици, които обичат да копаят дълбоко в теорията, така и за тези ученици, които по-скоро се търси практическото приложение на знанията си. Има изобилие от възможности за кариера, с магистърска степен по социология в частния и публичния сектор, в различни организации или предприятия.

Кликнете върху магистър по социология програми долу, за да научите повече за различните налични изследвания по целия свят!