Keystone logo

17 Магистратура Програми в Естествени науки Географски науки Социално-икономическа география 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Естествени науки
  • Географски науки
  • Социално-икономическа география
Области на обучение
  • Естествени науки (17)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Естествени науки Географски науки Социално-икономическа география

Магистърска степен е напреднала степен, която се основава на информацията, установена в бакалавърските изследвания. Целта на магистърските програми като тази е да се осигури специализирано развитие на умения в някои основни области на компетентност, които позволяват на студентите да преследват нови възможности в академично и професионално отношение.

Какво е магистър по география на човека? Това е специалност, насочена към изучаване на човешкото движение и гъстотата на населението в целия свят. Курсовете по човешка география обикновено обхващат важни логистични въпроси, които засягат множество държави, от необходимостта от ресурси до граници и граници. Някои програми се специализират специално в изследванията на границите, но дори и за тези, които имат експанзивен поглед, тази подтема съставлява гръбнака на степента.

Студентите могат да получат разбиране за мащабни модели на човешкото движение чрез изучаване на статистическо моделиране и дисциплинирана документация на данните. Това разбиране може също така да помогне на студентите да разберат политиките и техните последици, което ги прави по-подходящи за ролите, в които ще се преместят след дипломирането. Те могат също така да придобият организационни умения, докато усвояват основните си знания.

Разходите за степени в това поле се променят доста, в зависимост от местоположението и вида на училището, което се разглежда. Това е така, защото моделите за финансиране на институциите за висше образование се различават в отделните страни, така че ще ви трябват специфични изследвания.

Човешките география се нуждаят от позиции като геопространствени анализатори, събират данни от различни изследователски проекти с отворен код, за да създават и актуализират глобални картографски системи. Те също така са търсени за длъжности като ръководители на проекти, разработване и рафиниране на геокодирани продукти в производствения сектор. Неотдавна човешката география се превърна в търсена област на обучение и за представители на фармацевтичните търговци.

Онлайн училищата предлагащи тези програми за обучение са широко разпространени и лесни за намиране. Просто е необходимо малко проучване. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.