We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

65 Магистратура Програми в Социални науки Социология Социални науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Социология
  • Социални науки
Области на обучение
  • Социални науки (65)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Социални науки Социология Социални науки

С много работни места на входно ниво, изискващо днес бакалавърска степен на минимална, професионална магистърска степен могат да бъдат много полезни докаже. Независимо дали сте току-що Бакалавърския училище или търсите, за да преминете в рамките на избраната сфера, професионална магистърска степен може да ви даде точно на ръба, което трябва в развиващия се пазар на труда.

Някои може да се запитат: "Какво е професионален магистър по социология?" Това е програма степен, че възпитава лица по действащите концепции и политики в рамките на социалните и хуманитарните науки и подготвя хората да прилагат тези концепции в рамките на света на бизнеса, в страната или в международен план , След приключване на програмата, завършили са в състояние да прилагат социални концепции успешно в усилията за постигане на напредък отношенията на компанията в социалните въпроси.

С такива студенти степен програмата не само се учат на концепциите, които се занимават с концентрацията, но те също така спечели ключов бизнес знания и опит.Тези аспекти могат да се прилагат в много различни сценарии, отварянето на възможностите за висшисти да преследва няколко различни пътища за кариера.

Цената на степента варира от училище на училище. Различни фактори, като например местоположението на училището, средната цена на присъстващите на съответното ведомство, както и дали учат в лице или онлайн всички играят роля при определянето на цената.

A Professional Магистър по социални науки подготвя хората да се отличат в позиции, които се занимават със социалните науки, включително с правителствени роли, нестопански организации и професионални фирми. Хората с такова обучение може също да реши да се клон в други области като гостоприемство или работни места, където те се занимават отблизо с връзките с клиенти. Някои хора могат да избират и да отидат в бизнес за себе си и да стане консултант или изпълнител на различни от горепосочените дружества.

След като сте избрали вашата степен, че е важно да се избере най-доброто училище за вашия конкретен случай. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.