Keystone logo

397 Магистратура Програми в Социални науки Социална работа 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Социална работа
Области на обучение
  • Социални науки (397)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Социални науки Социална работа

Социалните работници са отговорни за широк спектър от основните отговорности в рамките на своите общности, за управлението на психичното и емоционалното здраве на хората. Завършилите магистърска програма на социалната работа са квалифицирани да практикуват консултиране, бягай клиентски системи, да осигурят лидерство в една общност, работят в рамките на система за социално подпомагане или разпространяване на знания за психическо и емоционално здраве, наред с други неща. Най-Магистър по Социални студентите работят изберете да се специализират в определена област на социална работа, като злоупотреба с алкохол и наркотици, благосъстоянието на децата, осиновяването, бедност, социална промяна, правата на човека, развитие на общността, сексуално насилие или международно развитие. Някои от тези области може да има клинични и неклинични приложения.

A пълен магистър време по социални дейности степен отнема около две години, за да завърши, макар че някои от представените институции, изброени по-долу предлагаме една години ускорена или непълно работно време режими проучване.Училищата в Макао, Австралия, Великобритания, Израел, Австрия, Литва, Сингапур, САЩ и Германия предлагат високо акредитирани програми, фокусирани върху специфични области на социалната работна дисциплина.

За да научите повече за това как можете да кандидатствате в университет или колеж, за да започнете своето магистър по социална програма Работа степен, просто превъртете надолу и кликнете за да прочетете повече. Можете да изиска информацията да бъде изпратена до вас, директно от училищата по ваш избор, само за една минута!