Свържете се директно с училищата - Сравнете 31 Магистратура в Социална политика 2024

31 Магистратура Програми в Социална политика 2024

Преглед

След получаване на бакалавърска степен, като бакалавърска степен, много хора решават да продължат образованието си, като посещават следдипломна програма. Тези програми, които обикновено продължават между една и три години, са завършени, след като студентът спечели достатъчно кредити, за да получи магистърска степен.

Какво е магистър по социална политика? Тази степен е за предпочитане за хора, които искат да помогнат на групи в неравностойно положение, като малцинствата или възрастните хора. Учениците научават за психически, емоционални, физически и външни проблеми, засягащи хората в тези групи. Типичните курсове включват обучение на хора за социално-правни развития, въпроси, свързани с психичното здраве, усъвършенствани изследователски методи и тенденции и напредък в социалната работа и социалните грижи. Учениците също така получават образование за бедност, статистически анализ, бежанци, физическо здраве и др. Те могат да се съсредоточат върху специализирани области на обучение, ако предпочитат.

Студентите, които получават специалност в социалната политика, често получават както качествени, така и количествени умения. Те могат да се научат да анализират проблемите в общността и да разработват средства за тях. Други умения, които индивидите могат да напредват, са информационните технологии, управлението и психологията. Студентите могат да установят, че с тези способности те могат да се придвижат нагоре по корпоративната стълба по-бързо от някои от своите връстници.

Всяка страна и всяка учебна институция в нея таксува различно за придобиване на степен по детска психология. Разходите също така зависят от това колко дълго студентите участват в програмата и дали те отговарят на изискванията за стипендии или безвъзмездни средства.

Широка гама от кариери се предлагат на хора, които имат магистърска степен по социална политика. В политиката завършилите могат да работят като политолози. Мениджмънт работни места могат да бъдат на разположение под формата на надзор на организации на общността или програми за социални услуги. Някои завършили могат да станат учители в гимназии, колежи или колежи по целия свят. Правителствените организации също наемат консултанти, за да анализират световните дела и да пътуват до други държави.

Курсове по социална политика се предлагат в различни учебни заведения по целия свят и онлайн. Учениците могат да обмислят онлайн обучение за по-гъвкав график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Политология
  • Социална политика
Области на обучение
  • Правни науки (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение