Свържете се директно с училищата - Сравнете 129 Магистратура в Софтуерно инженерство 2024

129 Магистратура Програми в Софтуерно инженерство 2024

Преглед

Много от учениците, които са решили да следват магистратура избират да проучи курсова концентрира върху компютърни технологии. Холдинг напреднала степен в тази област осигурява конкурентно предимство в тази изключително трудна област.

&nbsp

Какво е магистър в Software Engineering? Майстор в Software Engineering оборудва ученици със съществени познания, като например въвеждането на нови технологии, за да се конкурират в глобалната среда. Участниците ще се запознаят с основните градивни елементи на софтуерното инженерство; това може да включва универсални теми докосват всеки сегмент от обществото, и насърчаване на иновациите и промяната в медицината, отбраната и космическите изследвания. Студентите, изберете опциите от обширен набор от курсове, които съответстват на техните интереси, включително софтуер за анализ, проверка на системата, дизайн и архитектура, както и за съхранение на данни и извличане.

&nbsp

Има много причини, поради които студентите решават да следват магистратура по Software Engineering.Например, програмата учи различни концепции, включително софтуер за управление на проекти и взаимодействието човек-компютър. Освен това, напреднал степен в тази област дава възможност на хората да напредне бързо в развиващата се среда на софтуерното инженерство.

&nbsp

Цената варира в зависимост от институцията, както и хода обикновено трае между една и три години. Необходимо е за кандидат-студенти за изследвания на училището добре, за да се уверите, че програмата предлага вписва очакваното им цели.

&nbsp

Лица, които печелят магистърска степен се намират в голямо търсене на няколко позиции, като например база данни анализатор, мрежов администратор или софтуерни приложения инженер. Тези възможности за работа стават все по-конкурентни. Студентите ще се развиват по-силна софтуерно инженерство фондация, като се научите как да си взаимодействат с преподаватели, студенти и професионалисти в индустрията чрез интензивно учене.

&nbsp

Опции са на разположение в различни университети. Онлайн програми са отличен избор за студентите, живеещи в райони на света с ограничен достъп до съоръжение. Интернет базираните варианти също се погрижат за хората, които се нуждаят от по-гъвкав график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
  • Софтуерно инженерство
Области на обучение
  • Технологични изследвания (129)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение