Keystone logo

52 Магистратура Програми в Педагогика Образователни технологии Системи за обучение 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Образователни технологии
  • Системи за обучение
Области на обучение
  • Педагогика (52)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Педагогика Образователни технологии Системи за обучение

В магистърската програма, класовете се предлагат на по-високо ниво на трудност и специфичност, отколкото в програми, отпускащи университетски дипломи, по принцип. Тези, които възнамеряват да преследват докторска степен или напреднали професионални кариери, може да изискват обучение на майстора.

Какво е магистър в системите за обучение? Системите за обучение, технологията и практиките в подкрепа на образованието присъстват във всички ситуации, в които се пренасят знания или умения. Примерите варират от компютърно моделиране за учените по физика до нещо толкова важно, колкото самия език. Учениците вероятно ще открият, че програмите, изследващи обекта, носят различни заглавия, като технология за учебни системи, наука за обучение или образователни системи. Обучението обикновено е сходно, независимо от името. Очаква се да се срещнат класове по иновации, научни изследвания, учебно проектиране и разработване на системи. Повечето програми изискват съответния професионален опит или изучаване на ниво бакалавър за приемане.

Разбирането на начина, по който обучението работи, може да доведе до по-голям личен успех. Това също може да помогне за оптимизиране на способността да се преподават различни теми. Освен това повечето завършили програми за магистърски програми за учебни системи смятат, че те са по-добре запознати с комуникационните технологии, което е полезно умение в много академични и професионални кариери.

Обучението за магистърска степен по тази тема може да се промени въз основа на много фактори. Местонахождението на училището, индивидуалното постижение и фокусът върху курса, като изследователска или професионална, определят цената. Разходите често са посочени някъде в описанието на програмата.

Преподаването често е първата професия, която идва на ум, когато обсъждаме някаква образователна степен. Традиционните преподаватели в класната стая биха могли да се възползват от този курс на обучение, но също така и от изследователи. Тези хора управляват ефикасността и достъпността на информацията, като разработват нови технологии и оптимизират съществуващите системи. В корпоративния свят могат да съществуват и други възможности, при които експертите в областта на човешките ресурси или учебните заведения често имат задачата да улесняват устойчивото пътуване и преквалификацията по време на периоди на растеж и преструктуриране.

Човек може да спечели магистърска степен по учебни системи в редица университети по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.