Keystone logo

25 Магистратура Програми в Технологични изследвания Сигурност 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Технологични изследвания
 • Сигурност
Области на обучение
 • Технологични изследвания (25)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Технологични изследвания Сигурност

  Студентите, които преподават магистърска степен, могат да имат опит в различни области. Тази степен демонстрира опит в избран от студентите участък и може потенциално да подобри перспективите за работа.

  Какво е магистър по сигурността? Магистър по програми за сигурност подготвят лицата за роли в превенцията на престъпността, информационната сигурност, оценката на риска и управлението на кризи. Високо интердисциплинарни, студентите могат да изберат да се съсредоточат върху теми, които варират от изследване и разработване на политики до възникващи технологични решения. Обучението може да включва теми като най-добрите практики за националната сигурност, критична инфраструктура, киберсигурност, наказателно правосъдие и оценка на уязвимостта / риск.

  Магистър по сигурността подготвя студентите с ценни умения като лидерство, готовност за извънредни ситуации и потенциална идентификация на заплахи. Получаването на магистърска степен по този предмет е отличен стъпков камък за студенти, които искат да се специализират в областта на изследванията в областта на сигурността и могат да помогнат на работещите професионалисти да подобрят своето резюме.

  Обикновено се изисква две до пет години, за да се завърши, цената на магистърска степен по сигурността ще зависи от конкретната институция и предлаганите програми. Има много вътрешни и международни програми, от които да избирате, така че е от решаващо значение кандидатите да извършат задълбочени изследвания, преди да се включат в училище.

  Магистър по сигурност може да доведе до кариера в широк спектър от индустрии, включително в частния и в публичния сектор. Студентите могат да изберат да се специализират във физическа или киберсигурност, както и в управлението и администрацията. Завършилите с технология бакалавърска степен имат високо търсене на позиции като анализатор на информационната сигурност, мениджър за мрежова сигурност, ИТ инженер и дизайнер на UI. Лицата, които предпочитат практически роли, могат да работят като охранители или мениджъри, прегледи за сигурността на транспорта, директори по управление на извънредни ситуации, изследователи по сигурността или консултанти по риска.

  Има широка гама от програми Master в програми за сигурност по целия свят. Дистанционните учебни модули улесниха студентите да преследват грамотност и да получат международно образование. За да получите повече информация, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.