Keystone logo

4 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Световна литература 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Литературознание
  • Световна литература
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Литературознание Световна литература

Магистърска степен е качество, двугодишна програма, която дава образование, което трябва да се движи напред с професионалната си кариера. Това ви помага да вземете бакалавърска степен към следващото ниво и трябва да се отворят вратите за други възможности за работа.

Може да се пита, какво е магистър в световната литература? В рамките на две години, тази програма следва да обхваща всичко, свързано с световната литература в начин по-задълбочено. Това дава по-високо ниво на образование и нови възможности за професионално развитие, както добре. Може да се съсредоточи върху курсове като шедьоври на европейската литература, шедьоври на литературната критика, културни изследвания, Близкия изток литература и култура, азиатска литература, жените в световната литература, и напреднали дисциплинарно проучване.

В тази програма, вие ще научите всичко за литературата и културата на миналото, разширяване на знанията си, когато става въпрос за историята на света.Вие най-вероятно ще трябва да се научат друг език, както и, което акцентира върху идеята, че език и литература са преплетени. Ще се научите да оценят културите на други хора в света днес.

магистърски степени не са толкова скъпи като спечелил бакалавърска степен, най-вече защото програмите са по-кратки по времетраене. Цената за двете години, ще зависи от това какво училище присъстват и в коя държава.

Въпреки че мнозина могат да мислят, опциите за кариера за световната литература са ограничени, това не е задължително вярно. Има действително много неща, които можете да направите с тази степен. Можете да избирате от фотография, фино художник, литературен агент, интернет специалист, консултант, адвокат, анализатор, изпълнителен сметка реклама, организатор на общността, театрален актьор или мениджър, издател, редактор, журналист, сценарист, психолог, радио продуцент, телевизионен репортер, човешки ресурси специалисти, библиотекар, професор, медицинско училище, или социален работник.Изследвания всеки един и да разберете кои работа ще ви е най-подходящ.

Ако имате възможност, можете да се възползвате от получаване на вашия магистърска степен. Можете да вземете курсовете онлайн, ако имате нужда да, или можете да изберете опцията в своя клас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.