Keystone logo

53 Магистратура Програми в Административни практики Човешки ресурси Развитие на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Развитие на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (53)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Административни практики Човешки ресурси Развитие на човешките ресурси

Лица, които са завършили бакалавърски проучвания и се стремят да влязат в областта на човешките ресурси, или желаят да развиват в сегашното им положение на човешките ресурси намерите магистърската програма да бъде полезно в техните начинания. Провеждане на научни степени може да помогне на място лица в голямото търсене.

&nbsp

Ако обичате да работите с хора, а след това магистратура по развитие на човешките ресурси може да бъде добра за вас. Какво е магистър по развитие на човешките ресурси? Тази степен черпи от основните теории за управление и поведенчески науки. Програмата се разширява при общи принципи на човешките ресурси, включително практики човешките отношения и организационно обучение за развитие. След завършване на курса професионален ще получат пълно разбиране на значението на човешкия фактор в подклаждането успеха на бизнеса си.

&nbsp

Осигуряването на магистърска степен по човешки ресурси има няколко предимства.Човешките ресурси е стабилна индустрия със силна перспектива, така че хората могат да очакват определено ниво на сигурност на работното място в рамките на областта. Завършили студенти, които в момента са в областта могат да кандидатстват за обучение си на текущата им работа, както и да използват техните специфични умения за постигане на напредък към по-високи позиции.

&nbsp

Не е установена цена за магистър по развитие на човешките ресурси. Цената може да варира зависи от няколко основни фактора. Когато училището се намира, общата цена на обслужване, както и дали учите онлайн или лично всичко се претегля, за да се определи стойността на програмата.

&nbsp

Един от най-големите бакшиш на магистър в областта на развитието на човешките ресурси е, че тя обхваща всички отрасли; специалисти по човешки ресурси са необходими компоненти на всеки бизнес, така прогнозата за работа, е безкраен. Завършилите специалността могат да търсят работа в почти всяка индустрия и избират между държавни и частни компании.С най-управленски аспекти на всяка степен, хората могат да преследват и управленски роли и се очаква да започне в най-малко средно положение за управление.

&nbsp

Със сигурност на работните места и гъвкавостта, която магистър в областта на развитието на човешките ресурси може да осигури, то определено е добър вариант да се проучат. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.