Свържете се директно с училищата - Сравнете 3 Магистратура в Радио науки 2024

3 Магистратура Програми в Радио науки 2024

Преглед

Магистърската степен е световно признато академично название, което подпомага уменията, разработени в свързана с бакалавърска програма програма. Учениците, приети за магистърски програми, обикновено вече завършват всеобхватни курсове за висше образование в широк кръг от дисциплини, включително, но не само, английски, история, основна математика, хуманитарни науки, философия, изобразително изкуство и социални науки.

Какво точно е магистър по радиото? Този строг курс на обучение обикновено завършва за около две години и включва задълбочен преглед и обучение във всички аспекти на съвременното радиопроизводство както в корпоративни, така и в независими среди. Студентите трябва да очакват проучване на радио и звуково производство и редактиране, техники за микрофон, записване и уеб умения, програмиране и планиране на програми, леене на таланти, работа в екип и управление на проекти. Допълнително внимание ще бъде обърнато на моралните и етични съображения, тъй като те се отнасят до масмедиите.

Учениците, които успешно печелят магистърска степен по радиото, са оборудвани с уменията, необходими за работа в широк спектър от конкурентни глобални компании и често са наети преди това и могат да изискват по-високи заплати от по-ниско образованите си колеги.

Разходите за придобиване на магистърска степен по радиоразпръскване се различават значително както от училищния, така и от географския регион, така че заинтересованите студенти се насърчават да се свързват директно с всяка училище по интереси за специфична и подходяща информация за обучение.

Стипендиантите по радиото са подготвени за работа в широк асортимент от мултимедийни възможности. Мнозина веднага намерят работа в радиопроизводството, програмирането, новините, обявяването и рекламните продажби, наред с други области. Макар че много студенти незабавно търсят работа в развлекателната индустрия или във висшето образование след дипломирането си, други все още използват диплома за радио образование като стъпка към постигането на още по-висока степен.

Ако магистър по радиодиология звучи като подходящ курс на обучение за вас, проучете многобройните образователни възможности, достъпни в световен мащаб чрез широката база данни. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Журналистика и масова комуникация
  • Радио науки
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение