Свържете се директно с училищата - Сравнете 83 Магистратура в Професионално счетоводство 2024

83 Магистратура Програми в Професионално счетоводство 2024

Преглед

Ако искате да усъвършенствате знанията си в дадена специална област, тогава може да е разумно да сте завършили магистърска степен. Тази усъвършенствана дипломна програма отнема средно две години, за да завърши и може да ви помогне да придобиете умения, които са необходими на работното място. Има няколко училища по целия свят с програми, в които може да се интересувате от участие.

&nbsp

Какво е магистър по професионално счетоводство? Това е усъвършенствана дипломна програма, която обикновено се предлага на студенти, завършили бакалавърска степен. По време на програмата, студентите изучават усъвършенствани счетоводни принципи, така че да могат да работят като професионални счетоводители или финансови специалисти след завършване на курса. По време на курса на обучение студентите се запознават и с икономиката, с обичайните бизнес практики и с финансирането. Някои колежи предполагат, че студентите кандидатстват по-рано за тази програма, защото петна обикновено се запълват бързо.

&nbsp

Има няколко предимства за получаване на магистърска степен по професионално счетоводство. Знанията, които печелите, ще ви подготвят да работите в различни финансови роли за компании от цял ​​свят. В много страни можете да получите сертификат или членство в организация на CPA, след като сте завършили курса. Много студенти, които имат силни аналитични умения, процъфтяват в курсовете си и имат голям успех след завършването си.

&nbsp

Разходите за посещаване на училище за получаване на магистърска степен варират. Има училища в целия свят и всички те налагат различни такси. Ако искате по-конкретна информация за цената на обучението, най-добре е да се консултирате с администрацията на училището, на което искате да присъствате.

&nbsp

След като завършват, студентите обикновено имат няколко възможности за кариера. Завършилите могат да работят за международни счетоводни фирми или като експерт-счетоводители. В допълнение, има няколко други работни места, за които може да отговарят, включително главен финансов директор, мениджър-счетоводител, финансов мениджър, бизнес консултант, съдебно-счетоводител или данъчен специалист.

&nbsp

Ако искате да преследвате тази степен, погледнете онлайн, за да намерите подходящата опция за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Икономически изследвания
  • Счетоводство
  • Професионално счетоводство
Области на обучение
  • Икономически изследвания (83)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение