10 Магистратура Програми в Професионални хуманитарни изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Професионални науки
  • Професионални хуманитарни изследвания
Области на обучение
  • Професионални науки (10)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Магистратура Програми в Професионални хуманитарни изследвания

      A Professional Магистър е път на обучение, която съчетава образование и професионален опит в дадена област. По времето, когато те завършат, учениците се научават да по-задълбочено разбиране на тяхната област на обучение, както и професионални умения в областта.

      Какво е професионален магистър по хуманитарни науки? Тази степен може да отнеме няколко форми, но обикновено се фокусира върху изучаването на културата и обществото. Всяка програма е уникална, с различен набор от изисквания и учебни програми. Някои училища предлагат програми, които са доста предписани, докато други позволяват на учениците да играят ключова роля в създаването на собствен учебен план и проучване на редица области. Курсова може да включва упражнения по приложна социология, политика, комуникации и журналистика, икономика и езикови изкуства. Студентите обикновено трябва да изберете един или два от тези области, за да се специализират тяхната степен.

      Една от основните предимства на тази степен е огромния си набор от предмета.Хуманитарните науки обхващат много различни компоненти на човешката култура и социални науки. В рамките на тази огромна площ от проучване, учениците могат да избират да се фокусира върху конкретен аспект, който ги интересува най-много.

      Цената на тези програми ще варира от училище на училище. Ако искате да знаете повече конкретна информация относно обучението на дадена програма, свържете училището директно през офиса на признания.

      A Professional магистър по хуманитарни науки е доста отворен край по отношение на кариерата си. Тъй като програмата на тези програми могат да приемат много форми, степента може да позволи на учениците да се съсредоточат върху няколко различни области, включително история, изучаването на религията, социологията и политиката. С допълнително образование, завършилите могат да намерят работа като учени, политици и адвокати. Те също могат да започнат работа като журналисти или да използват уменията си за работа с нестопанска цел.В крайна сметка, един Professional Магистър по програма Хуманитарни може да доведе учениците в много различни възнаграждаване и стимулиране на професионалните направления.

      Ако се интересувате да научите повече за много професионални Магистър по Хуманитарни програми налични в момента и който започва процеса на кандидатстване, първата стъпка е да се намери на училището, които ще отговарят на вашите нужди и да ви помогне да постигнете вашите професионални цели. Нашата база данни за търсене на програми могат да бъдат много полезни в това отношение. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.