Keystone logo

6 Магистратура Програми в Професионални науки Изследвания на професионалния живот 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Професионални науки
 • Изследвания на професионалния живот
Области на обучение
 • Професионални науки (6)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Професионални науки Изследвания на професионалния живот

  A Professional магистър е в степен, която има за цел да даде възможност на студентите да учат и развиват едновременно директна работен опит в рамките на дадена област. В резултат на двоен план, завършващи често са добре подготвени, за да започнат работа след дипломирането.

  Какво е професионален магистър по биология и науки за живота? Това специално направление за обучение се фокусира върху изучаването на живота, включително микроорганизми, растения и животни. Поради широкото разпространение на теми, обхванати от тази област, много магистърски програми тесни студенти 'фокуса към определена област на проучване като фармацевтични продукти. В рамките на тази област, програми предоставят учениците достъп до множество различни безценни ресурси за обучение. Например, студентите могат да се сдвоите с комбинация от различни фармацевтични компании, медицински изследователски агенции и университетите, предлагащи обучение в областта на биологията.

  За тези студенти, които се интересуват от биологията и науките за живота на най-забележима полза на тази пътека на обучение е на крака до което осигурява по отношение на трудов опит. Няколко години на изследвания и анализи ще могат да достигнат до много практически, технически разбиране. Този опит може на свой ред да здрава основа за успешна кариера в областта.

  Всеки Professional магистър по биология и науки за живота ще включва различни разходи. Най-добрият начин да научите повече за даден училище "е за обучение и записване такси е да се обадите и да поиска офиса на признания.

  A Professional магистър по биология и науки за живота може да се изрази в няколко кариери, особено за висшисти, които се стремят да работят като биолози. Степента може да позволи на студентите да специализират знанията си на игрището в няколко различни конкретни области, от растителната биология за епидемиология. В зависимост от фокуса студент 'S, той или тя може да реши да бъде лаборант или изследовател.Някои области могат да изискват още по-високо образование, както и студенти, които искат да правят изследвания позиции в тези области често избират да завършат по образование, преди да търси работа.

  В крайна сметка, един Professional магистър по биология и науки за живота, може да бъде изключително изгодна стъпка в своята кариера. За да започнете процеса на намиране и прилагане на идеалната програма за вас, използвайте нашата търсене списък на училищата. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.