Свържете се директно с училищата - Сравнете 44 Магистратура в Промишленост 2024

44 Магистратура Програми в Промишленост 2024

Преглед

Производството е сложен и интердисциплинарна област, която включва инженеринг, индустриален дизайн, материалознание, лидерство, управление и други области на компетентност. За завършилите бакалавърски програми в съответната област, които желаят да подобрят своите академични квалификации, или работещи професионалисти търсят промяна в кариерата или промоция, Господар на производство може да бъде идеалният избор. Наред с другите неща, магистър по производство студентите ще получат по-задълбочени познания на процеса на моделиране, умен производство, симулация, оптимизация инженеринг, производство моделиране и мониторинг, разработване на продукти и моделиране и планиране на производството и контрол.

Предлага се на пълен работен ден или на непълно работно време, магистър по производство програми през последните една-две години, когато се приема традиционно пълен работен ден.Университети и академични институции по целия свят - във Великобритания, Дания, Франция, Финландия, Швеция, САЩ и други - предлагаме акредитирана магистърска програма по производство програми. Магистър по производство учениците също често имат възможност да се концентрира върху един аспект или сферата на производството, които ги интересува, а някои програми изискват завършването на задълбочен теза проект.

Ако вашата професионална кариера песен могат да се възползват от добавената квалификация на магистър в преработващата промишленост, а след това прочетете повече за възможностите, които съществуват за вас, днес!

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Инженерни проучвания
 • Промишленост
Области на обучение
 • Инженерни проучвания (44)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение