Keystone logo

87 Магистратура Програми в Инженерни проучвания Проектиране на системи за сигурност 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Инженерни проучвания
  • Проектиране на системи за сигурност
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (87)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Инженерни проучвания Проектиране на системи за сигурност

Получаването на майстор (MA) е образователна постижение, което може да отнеме около две години, за да печелят, След като получава бакалавърска степен. Макар да печелите майстор отнема много време и упорита работа, тя може да се изплати под формата на по-добри перспективи за работа, по-високи доходи за професионално развитие, и по-добри умения и знания, които могат да бъдат получени само чрез модерна програма степен.

Какво е магистърска степен по инженерство безопасност? Уроци по програма обхващат теми този магистърски като система и безопасността на труда, оценка на риска за околната среда, анализ на опасностите, статистика, и промишлена хигиена. Тези класове помогнат на студентите да се научат как да се разработят подходящи протоколи за безопасност, как да проектират безопасни продукти, и как да се прилагат мерки за превенция, за да се избегнат опасности. програми Някои магистърски позволяват избираеми дисциплини, които студентите могат да предприемат за по-нататъшно усъвършенствате своите специализирани знания и умения в рамките на областта на безопасността инженерство.

Завършилите магистърска степен по инженерство безопасност са склонни да бъдат изключително мотивирани хора, които също са отлични критични мислители и много подробно ориентирани, с изключителни за решаване на проблеми умения. Тези умения и способности помагат на завършилите да бъдат абсолютно необходими на служителите на работното място.

Цената за да печелят майстор може да се различава за всеки индивидуален и зависи от различни фактори, като например продължителността на времето, необходимо, за да получи диплома, както и местоположението на училището. За тази и други причини, учениците се насърчават да проучат потенциалните училища, така че те са напълно информирани за потенциалните разходи от тяхната степен.

Лица, които са получили своята магистърска степен по инженерство безопасност могат да избират да работят като професионални специалисти здраве и безопасност или технически, инженерни мениджъри и инженери за здраве и безопасност, за частна или публична, инженерни фирми.Други лица могат да избират и да работят за правителството, надзора и управлението на безопасността и надеждността на инженерни проекти, или те могат да изберат да работят собствената си безопасност инженерна фирма.

Макар да печелите магистърска степен може да отнеме години, за да завърши, няма по-добро време, за да започнете, отколкото в момента. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.