Keystone logo

28 Магистратура Програми в Общи науки Научни изследвания Приложни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Общи науки
  • Научни изследвания
  • Приложни науки
Области на обучение
  • Общи науки (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Общи науки Научни изследвания Приложни науки

Преследването на магистърска степен във всяка област е вълнуващо начинание, защото то отбелязва ръст в академичните и кариерни преследвания. Магистърските степени са висши степени, изискващи предишно образование и опит в конкретни области и са предназначени да помогнат на професионалистите да се ангажират по-задълбочено с избраните от тях области.

Може да се окажете, че питате: "Какво е магистър по приложни науки?" Това е програма, която работи с професионалисти, които изграждат кариери, обхващащи научните дисциплини, включително областта на инженерството и технологиите. Тези програми обикновено предлагат силен акцент в две или повече науки, а курсовете могат да бъдат изградени около практическите приложения и констатации в областта. Факултетът в тези програми обхваща дисциплините, често с множество публикации в различни сфери на акцент.

В тази програма студентите могат да научат практически експериментален дизайн, процедури за лабораторна документация и умения за управление на времето, които ще им помогнат да отидат по-далеч в своите области. Тъй като приложните научни степени се използват в различни отрасли, способността за персонализиране на дисциплинарния акцент за всеки студент гарантира, че те ще бъдат научени по възможно най-подходящите начини.

Програмите на това ниво обикновено отнемат две до три години, за да завършат повечето студенти на пълен работен ден. Разходите за програмата варират значително от едно училище до друго и от една страна в друга, затова е важно да се изследват обучението на всяко отделно училище.

Завършилите приложни науки често се търсят като лабораторни техници от много компании по целия свят. Практикуващи медицински сестри с допълнителни степени в приложните науки също могат да бъдат в голямо търсене. Кандидатите за приложна научна степен дори могат да намерят работа като специалисти по съответствие в програмите за контрол на качеството. Техният широк спектър от научни знания и приложенията към реални инженерни проблеми могат да ги подготвят за такива детайлно ориентирани технически позиции.

Повечето университети, които предлагат голямо разнообразие от научни програми, предлагат приложна научна степен. Намерете силна онлайн програма на място по ваш избор днес. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.