76 Магистратура Програми в Приложни компютърни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
  • Приложни компютърни науки
Области на обучение
  • Технологични изследвания (76)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Приложни компютърни науки

Магистърска степен може да отнеме от една до две години, в зависимост от това колко време сте поставили на всеки семестър. Тази степен представлява интензивно обучение, фокусирано в дадено поле, обикновено свързано с предмета, в който сте получили вашето бакалаво.

Какво е магистър по приложна компютърна наука? Приложната компютърна наука има тенденция да бъде под формата на управление на данни, информационни системи или счетоводство, но има и области на софтуерното инженерство за некомпютърни приложения, като симулатори на хеликоптери. Знанието за основното програмиране е задължително за тази област, както и разбиране на основната логика и аналитиката. Някои програми изискват дисертация, насочена към усъвършенстване на текущи компютърни приложения или намиране на нови приложения за съществуващи протоколи.

Докато печели тази степен, един студент придобива много умения. Разширеното отстраняване на неизправности е полезно във всяка работа, която използва компютри и аналитични умения, за да помогне при решаването на проблеми и изготвянето на прогнози.Още едно умение, натрупано в тази област, е разбирането за това къде е компютърът и къде отива, което е полезно при консултирането на технологичния избор на компанията.

Цената на магистърска степен зависи от избраното от вас училище, колко време отнемате, за да завършите степента и дали трябва да преместите да присъствате. Обърнете внимание на тези фактори, когато планирате бюджет за вашата степен.

С напреднала степен в областта на приложната компютърна наука има различни работни места, които можете да предприемете. В зависимост от вашия фокус може да намерите работа в банка, застрахователна компания или организация за обществени услуги. Телекомуникационните компании също наемат служители с тази степен, обикновено да помагат за управлението на голямото количество данни, които текат през мрежите си. Ако понастоящем работите в областта на компютърните технологии, напредналата степен може да ви направи по-привлекателни за повишаване или повишаване на заплащането.

Разширете резултатите от търсенето с помощта на онлайн формуляр, съобразен с вашите нужди.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.