Keystone logo

16 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Етика Приложна етика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Етика
  • Приложна етика
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (16)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Етика Приложна етика

За тези студенти, които искат да продължат образованието си в дадена област, след като завършва колеж, степен магистър "и може да бъде изгодна следващата стъпка. Тази степен се получава по-високо ниво на експертни познания в избраната област на студент 'S, проправяйки пътя за произволен брой кариери.

&nbsp

Какво е магистър по приложна етика? Това е един от многото пътеки на обучение студент магистър "и могат да си поставят. Приложна етика е дисциплина, която се разклонява на хуманитарните и етика, но които могат да бъдат предприети в няколко различни посоки. Поради тази причина, всеки приложна програма етика е уникална. Някои се фокусират върху приложната етика в контекста на закона, а други се ангажират по-специално с биоетиката, провеждането на трудни въпроси за етиката на биоинженерство. Във всеки случай, приложната етика обикновено включва разнообразна учебна програма, като се започне от курсове по политическа философия за етична теория.Студентите са насърчавани да се борят с навременни етични дилеми и да научат как да се застъпи за даден от страните по спора.

&nbsp

Основната полза от приема на магистър по приложна етика е на умения за критично мислене учебната програма поощрява. Учениците се сблъскват с предизвикателства, стимулираща учебна среда за срока на програмата, а те научават много ценни и прехвърляеми комуникации и изследователски умения. Този опит може да бъде доста полезен в много различни области.

&nbsp

Защото всяка програма предлага магистърска степен "и в приложната етика е различен, няма реална правило за това колко програми струват. Регистрация и записване разходите варират от училище на училище. За по-конкретна информация, свържете се с признания офис на всяка програма.

&nbsp

От гледна точка на потенциалните кариери, магистър по приложна етика е много полезно степен.Уменията и опитът го дава на студентите са търсени на пазара на работни места днес 'S. В зависимост от фокуса на конкретната програма, завършилите могат да продължат да се насочат към кариера в биоетиката, политика и законодателство. Тези професии са особено раздаването от гледна точка на етиката, защото завършилите могат да се застъпват за положителна промяна в голям мащаб и има реално отражение.

&nbsp

Ако приложната етика звучи като тя може да бъде по пътя на изследване за вас, започнете своето търсене училище днес. Нашата база данни на програми по целия свят ще имат цялата информация, от която се нуждаете, за да започнете. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.