Keystone logo

57 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Превод 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Езикознание
  • Превод
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (57)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Езикознание Превод

Магистърска степен е научна степен, че може да се търси след завършване на бакалавърска степен. Магистърска програма по превод е добър избор за тези, които са двуезични и искате да направите кариера от него.

Какво е магистър в превода? Този курс на обучение има за цел да подготви владеещи двуезични и многоезични студенти да работят като преводачи. Учениците изграждат технически, езикови и професионални умения, и да натрупа опит чрез стажове. Програми за превод са различни, но най-много ще се съчетаят преподаването в класната стая и лабораторна демонстрация за изграждане на гъвкави комуникационни умения. Студентите ще се научат компютърни приложения, терминология, управление на проекти умения, както и как да се осигури ефективно и прецизно преводи.

Има редица предимства за тези с магистърска програма по превод. Той излага учениците към различни култури и хора, и те са в състояние да водят преговори и да създаде пътища на значението между конфликтните страни.Студентите се учат как да се ангажира политически, етически и творчески с различни хора.

Като магистърска степен по превод е насочена към студенти от много страни, има няколко програми, предлагани в целия свят. Продължителността на специфичните програми, както и мястото, в резултат на различни разходи. За да разберете колко точно разходите си за училище, да се свържат с отдел директно признание.

Магистърска програма по превод подготвя студентите за няколко кариери по целия свят. Завършили са вещи писмени и устни преводачи и има голямо търсене за тях в много различни области. В зависимост от вашите интереси, а степен може да доведе до кариера в правото, политиката, финанси, управление, управление, грамотност, бизнес или медицина.

За тези с зает живот, мисли за спечелване на магистърска степен могат да изглеждат непреодолими. Въпреки това, много училища вече предлагат възможността да се поемат по-голямата част от класове онлайн.Тази гъвкавост позволява много повече ученици да печелят степента им на собствените си график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.