12 Магистратура Програми в Закон за интелектуална собственост 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Обучение по бизнес право
  • Закон за интелектуална собственост
Области на обучение
  • Правни науки (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Закон за интелектуална собственост

Магистър по право осигурява специализирано образование за онези, които притежават юридически степени, независимо дали са професионални или бакалаври, или тези в сродни области. Някои фирми и фирми изискват тази степен да бъде разрешена в правната практика.

Какво е магистър по право на интелектуалната собственост? Правните и бизнес проучвания се съчетават, за да дадат на студентите добре закръглено разбиране на националното и международното право на собственост, както и на днешните пазари. Научете детайлите на търговската тайна, авторските права, патентите и търговските марки с тази високо специализирана степен. Все по-разширяващият се технологичен свят изисква законът постоянно да се адаптира към променящия се пейзаж. Изучаването на закона за интелектуалната собственост в киберпространството може само да помогне за кариерната кауза на бъдещия студент.

Право на интелектуалната собственост студентите могат да изострят своите аналитични и изследователски умения, независими критически мислене и комуникативни умения. Не само те могат да помогнат на учени в своите правни практики, но и в способностите си да разграничават информация, свързана както с правни, така и с бизнес въпроси, в страната или в чужбина.

Повечето програми изискват две години за завършване, въпреки че тяхната цена варира в зависимост от университета. Бързото търсене трябва да осигури необходимата информация, за да се направят информирани финансови и академични решения за най-добрата програма за всеки студент.

Магистър по право на интелектуалната собственост може да повиши вашата автобиография в конкурентен наемане басейн, както и много мениджъри наемане търсят специалисти в специфични видове на закона. Дори само тези, които предлагат общи защитници, могат да се възползват от придобитите знания, защото повечето адвокати са длъжни да се сблъскат с някакъв аспект на правото на интелектуална собственост в кариерата си. Дори и най-общият адвокат често се очаква да знае различни аспекти на международното право на собственост при работа с бизнес въпроси. Специфичните заглавия на работа включват адвокат по интелектуална собственост и патентен представител.

Няколко университета от цял ​​свят предлагат онлайн и лични програми, насочени към правото на интелектуална собственост. За следващите стъпки потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.