4 Магистратура Програми в Право и финанси 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Правни науки
  • Обучение по икономическо право
  • Право и финанси
Области на обучение
  • Правни науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Право и финанси

Студентите, които се стремят магистърска степен по право и финанси може да са текущи или стремящи юристи, които желаят да разширят познанията си на взаимовръзката между правните и финансови методики то е свързано с търговска, корпоративно и международните финанси.

&nbsp

Какво е магистър по право и финанси? Тя е модерна степен, предназначена да разшири разбирането на ученика на модерна счетоводна, международните търговски сделки, възникващи пазари и други финансови маневри чрез правна обектив. Учениците се задължават курс на обучение, който може да включва корпоративно право, банкови структури и наредби, несъстоятелност и права на кредиторите, държавно регулиране на застраховка, хедж фондовете, търговските заеми и въведение финансиране на проекти. Днешните програми също обхващат последиците от финансовата криза в целия свят.

&nbsp

Има безброй ползи за постигане на степен по право и финанси.Възможността да разберем финансовите транзакции във връзка с регулации и закона е безценен за правителствата, така и корпорации. A степен поставя основите за възможностите в ценни книжа, консултации, регулиране и ключов участие в глобални неправителствени организации.

&nbsp

Цената на магистърска степен могат да се различават от всяка програма. Най-точна информация относно обучението и такси могат да бъдат придобити от признания офиса на училището по ваш избор.

&nbsp

Кариери които изискват дълбоко разбиране на правните последици от икономическата дейност, започват от продажби на правенето на политики. Днес е възможно да има по-голямо внимание, отколкото някога на мониторинга и анализа на икономическата активност от правна гледна точка. Възможности за степен притежателите включват позиции в частния капитал, стоки продажби, финанси недвижими имоти, банки, финанси проект или юрисконсултите на финансова корпорация.A кариера в правителството може да доведе до регулиране или надзорния позиция в US Federal Reserve Bank или служба за събиране на данъци, или международно в Световната банка.

&nbsp

Инвестираме във Вашето бъдеще с магистърска степен по право и финанси. Има програми, достъпни по целия свят, както по-корпус и онлайн за по-голяма гъвкавост. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.