Свържете се директно с училищата - Сравнете 67 Магистратура в Права на човека 2024

67 Магистратура Програми в Права на човека 2024

Преглед

За да получите магистърска степен, ще трябва първо да завършите бакалавърска степен. Училищата, които предлагат този усъвършенстван доклад, заемат средно две години. Тази напреднала степен може да отнеме повече време, ако посещавате часове на непълно работно време, докато работите.

Какво е магистър по човешки права? Тази сфера на изследване разглежда човешките резултати при различни ситуации и определя кой резултат е най-добър за човечеството. Фокусите в тази област могат да бъдат теория или изпълнение. Специфичните теми включват социално изключване, многообразие, права на децата и равенство между половете. Много програми включват работа в тази област, за да се разбере по-добре прякото въздействие на специфичните хуманитарни усилия.

Някои умения, които можете да придобиете, докато преследвате тази степен, включват социална чувствителност, емоционални механизми за справяне и комуникация. Те са важни, когато се справяте с човешката криза, независимо дали сте в собствения си живот или работите в областта на правата на човека.

Има много фактори, които трябва да имате предвид при бюджетирането за магистърска степен. Те включват колко време планирате да изучавате, книгите, от които се нуждаете, и разходите за живот във вашето училище. За да покриете тези разходи, разберете дали училищата, които обмисляте, предлагат стипендии за завършващите си студенти.

С тази степен съществуват множество сектори, в които можете да търсите работа. Много от тях са с международен характер, като международни медии, външна търговия и международни разпоредби. Някои от тях са в правителството, докато други са публични. Не-международни позиции могат да бъдат намерени в консултантски, изследователски и активистки групи. Използвайте "права на човека", "равенство" и "социална справедливост" като ключови думи, докато провеждате търсене на работа, за да видите колко преобладаващите позиции са такива.

Училища с програма за човешки права се намират в цял свят, затова решете къде искате да учите онлайн, когато извършвате търсенето си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Политология
  • Права на човека
Области на обучение
  • Социални науки (67)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение