Keystone logo

84 Магистратура Програми в Социални науки Политология Политика 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Социални науки
  • Политология
  • Политика
Области на обучение
  • Социални науки (84)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Социални науки Политология Политика

Студентите, които желаят да получат магистърска степен, имат основна цел. За да получите тази степен, човек трябва първо да получи бакалавърска степен. Студентите обикновено трябва да завършат дипломна работа или друг вид изследователска работа, преди да завършат.

Какво е магистър по политика? Тази степен преподава сложните научни и философски теории зад политиката по света. А магистърска степен в политиката се пресича с широк кръг от други теми, включително обществена политика, икономика, социология, право и психология. Учениците научават за политическия климат на страните по света. Типична степен включва политическа философия, международни отношения и сравнителна политика. Студентите могат да изберат да придобият широки познания за всичките три или да се съсредоточат върху определена област от интерес.

Лицата, които решат да получат следдипломна квалификация в политиката, могат да получат много предимства и да придобият практически и аналитични умения. Завършилите могат да се научат да провеждат политически изследвания, да усъвършенстват писмените си комуникационни умения и да разбират как информационните технологии се вписват на икономически и политически пазари.

Разходите за придобиване на магистърска степен варират според държавата и институцията. Някои програми са по-дълги от други и изискват по-големи финансови задължения. Някои студенти могат да кандидатстват за стипендии, безвъзмездни средства или заеми.

Лицата, които придобиват следдипломна квалификация в областта на политиката, имат различни възможности за кариера. Някои могат да отидат на работа за федералното правителство в качеството си на избран служител. Други могат да поемат административни длъжности в политиката, да анализират обществената политика или да станат лобисти. Извън държавните работни места, завършилите могат да изберат да станат преподаватели по политически науки на средно или колежинско ниво. Позиции се предлагат и в публичните дела и в публичната администрация на някои места. Все още други хора могат да изберат да работят в множество области, като например преподаване, както и заемане на публичен офис.

Хората, които имат интерес да получат магистърска степен по политика, могат да посещават широк кръг от университети по целия свят. Много институции предлагат онлайн курсове. Интернет курсовете са отлична възможност за хора, които се нуждаят от по-гъвкав график. Потърсете програмата си по-долу или се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.