4 Магистратура Програми в Поддържане на сгради 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Строителство
  • Строителни услуги
  • Поддържане на сгради
Области на обучение
  • Строителство (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Поддържане на сгради

    След завършване на бакалавърска степен студентите могат да продължат образованието си, като придобият магистърска степен. Въпреки че може да са необходими две или повече години, допълнителното усъвършенствано обучение може да даде на студента възможност да се специализира в предпочитана област на обучение.

    Какво е магистър по поддръжка на сгради? Тъй като новаторската технология продължава да бъде интегрирана в проектирането на сгради, тази усъвършенствана степен може да осигури на завършилите необходимата информация за поддържането на здрави, енергийноефективни сгради. В допълнение към изучаването на устойчиви архитектурни елементи, студентите могат да прекарват времето си, като се съсредоточат върху начина, по който хората взаимодействат със строителните среди, като максимално увеличават здравето и комфорта на обитателите. Другите курсове в рамките на специалността могат да се съсредоточат върху правителствено регулиране, строителни кодекси и въпроси, свързани с въздействието върху околната среда.

    Завършилите често се научават как да увеличат максимално ефективността на сградните комплекси, включително да добавят ъпгрейди към сгради, които първоначално не са проектирани за ефективно използване на ресурсите. Те могат да изострят писмените и устни комуникационни умения и способността да обясняват сложни инженерни детайли на регулаторите или други заинтересовани страни, които нямат технически опит.

    Цената за завършване на следдипломна квалификация може да варира в зависимост от продължителността на програмата, местоположението на училището, предлаганите видове съдържание и дали класовете се провеждат в университета или отдалечено. Разходите могат да бъдат повлияни и в зависимост от репутацията на училището в избрания от вас сектор.

    Завършилите могат да станат мениджъри на търговски имоти, старши инженери по строителството или директори по поддръжката на отделни сгради до разпръснати комплекси с многопотребителски структури, включващи различни поколения технологии. Други избират да бъдат консултанти с архитектурни или инженерни фирми, специализирани в нови строителни или ремонтни проекти. Когато се съчетават с интереса към управлението на бизнеса, завършилите могат да станат собственици и изпълнителни директори на собствените си архитектурни или инженерни фирми. С интерес към работа в обществения сектор, завършилите могат да се присъединят към отделите на правителствените сгради като старши анализатори, регулатори или администратори на съответствието.

    Завършилите степени могат да бъдат придобити лично, онлайн или в комбинация с възможности за стажове и студентски консултации. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.