109 Магистратура Програми в Подготовка на учители 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Подготовка на учители
Области на обучение
  • Педагогика (109)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Подготовка на учители

    Студентите могат да вземат магистърска степен след завършване на бакалавърски проучвания. Те биха могли да преследват тази степен като предпоставка за напреднала професионална кариера или да се занимават с докторантура.

    Какво е магистър по образование на учителите? Тази степен може да се отнася до различни специфични образователни програми. Някои курсове са предназначени да подготвят бъдещи учители за ролята им на образователни лидери. Това често се състои от специализация в възрастов диапазон, като елементарни или вторични степени, както и допълнителен фокус върху предмета, като например английски, социални науки, математика, музика или изкуство. Тази степен може да бъде предложена и на настоящите учители, които желаят да усъвършенстват своите знания и умения в преподаването. Съществува и възможност тези степени да могат да се предлагат на тези, които желаят да развият уменията, необходими за направляване на други преподаватели до професионален и академичен успех.

    Една от основните умения на всеки учител е организация, атрибут, култивиран чрез адаптиране към строгите и тежки курсови задачи на много магистърски програми. Завършилите с магистърска степен по педагогическо образование също могат да намерят своите академични знания и подобрени умения за преподаване, като им дават необходимата надеждност, за да бъдат считани за преподавателски длъжности.

    Получете възможно най-точната прогноза за разходите за обучение, като се свържете директно с училището. Приемните или регистрационните служби често са идеалните първи контакти за този тип заявки.

    Много от завършилите курсове за подготовка на учители продължават да кандидатстват за преподаватели в национални или частни училищни системи. Тези положения обикновено изискват от дадено лице да притежава някои специфични познания за определен академичен предмет. Те също така често изискват значителни възможности за публично говорене и организиране. Всички тези изисквания обикновено се култивират по време на магистърска програма.Завършилите могат също така да продължат докторски проучвания в областта на образованието или подобна област.

    Правилното образование често е първата стъпка към възнаграждаваща кариера. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с входното бюро на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.