Keystone logo

1 Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства Пекарство 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Наука за храните и напитките
  • Кулинарни изкуства
  • Пекарство
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Наука за храните и напитките Кулинарни изкуства Пекарство

Магистърските програми предлагат на студентите възможност да развиват кариерата си с интензивно образование. За разлика от курсовете за висше образование, магистърските програми са склонни да включват по-голям акцент върху проекти и изследвания в реалния свят.

Какво е майстор в печенето? Тази кулинарна програма обикновено включва обучение, базирано на техника, както и силен теоретичен контекст за насърчаване на творчеството в кухнята. Учениците могат да изучават историческите и културни употреби на печени продукти, като същевременно се учат как да произвеждат някои от най-сладките и най-съвременни храни от цял ​​свят. Освен това, студентите могат да придобият практически бизнес смисъл, необходим за успех в контекста на гостоприемството, като създадат безопасна и ефективна работна среда. Поради практическата природа на тази област, програмите често включват по-голяма част от стажа или практически опит в курсовете, но това може да варира от институция до институция.

Изучаването на изпичането на високо ниво осигурява на завършилите много конкурентни умения като управление на времето, експериментални техники за печене и бизнес познания. Тези способности могат да помогнат на завършилите да ръководят кулинарния пакет сега и в бъдеще, както и да помогнат на своите финансови управленски умения.

Оборудването, материалите, местоположението и продължителността на програмата са само някои от многото възможни фактори, които студентите трябва да разгледат. За най-точна финансова информация, потенциалните обучаеми трябва да се докоснат до приемането на програмите си или бюрата на кантората.

Разширеното обучение в печенето може да осигури възможност за кариера както в близост, така и далеч. Учениците могат да продължат да намират работа в областта на гостоприемството, здравните услуги и образованието. Комбинацията от практическо обучение и бизнес фокус може да даде възможност на студентите успешно да ръководят собствения си бизнес или да участват в по-големи организации като сладкарски готвачи, готвачи, дизайнери на сватбени торти, сладкарски дизайнери и други свързани позиции.

Тъй като магистърът по печене води до толкова много практическа дейност, повечето курсови работи трябва да бъдат завършени в университета. Въпреки това, някои програми могат да предлагат дистанционни опции за теоретични курсове или курсове, фокусирани върху лекциите. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.