Keystone logo

22 Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Емоционална и духовна подкрепа 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Хуманитарни изследвания
  • Теология
  • Емоционална и духовна подкрепа
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Магистратура Програми в Хуманитарни изследвания Теология Емоционална и духовна подкрепа

Един студент обикновено преследва магистърска степен след четири години степен от бакалавърска или бакалавърска програма. При този тип разширено изучаване, индивидът ще има допълнителни възможности за кариера в избраната област с разширени позиции, които обикновено предлагат по-високи заплати.

Какво е магистър по пастирска грижа? A Магистър по пастирска грижа дава на студентите по-задълбочено проучване, което се фокусира върху същността на пастирска грижа, интервенции и образование. С задълбочена концентрация на богословската рефлексия, степента ще даде на студентите умения да служат на определени популации с интеграцията на психологията и теологията. Това ще повиши ефективността им да конгрегации и други те могат да служат. Тя също така предлага на учебната програма с участието на ученици практиката и теорията на служение.

Завършилите, които получават този вид степен ще се възползват от придобиване на цялостно проучване на комбинацията от религиозни изследвания, етика и пасторална консултиране да се прилага за всички аспекти на своята кариера. Граждани също ще увеличат техния съществуващ набор комуникация умение да се работи с широк кръг от хора в различни настройки, от църкви в болниците.

Разходите за този тип степен ще варират в широки граници в зависимост от избора на университет. Факторите, които ще определят финансовите разходи включват местоположение, курс на обучение и продължителността на степента. Това обикновено отнема от една до три години, за да завършите.

Възможностите за кариера за физическо лице, което получава магистърска степен по Грижата на църквата са в различни сектори. Позициите могат да включват един пастор на църква конгрегация, свещеник в болница или служител работи като консултант за младежта, възрастните, или други области на клиничната работа.Свободните работни места са съсредоточени около служение с интеграцията на психологията и духовността.

Програми с фокус в пастирска грижа се предлагат в много страни по света. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.