Keystone logo

42 Магистратура Програми в Управленски науки Управление на качеството 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Управленски науки
 • Управление на качеството
Области на обучение
 • Управленски науки (42)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Управленски науки Управление на качеството

  A магистърска степен е престижен документ, издавани от университетите за студенти, които завършват на определено ниво на разширено курсова в специфична област на обучение, което се демонстрира високо ниво на познания и оригинално мислене по избраната от тях тема.

  Какво е магистър по управление на качеството? Работници за управление на качеството прилагат процеси, които гарантират услуга или продукт на дадена организация поддържа стандарт на последователност, която ще се хареса на потребителите. Тази област на обучение предполага курсова, че внушава на студентите с основите на управлението и предприемачеството от двете малки и големи мащаби. В един все по-глобализираща се икономика с постоянно променящ се технологии, класове изглеждат да преподават начини, по които да се прилагат най-новите устройства и процеси за максимизиране на усъвършенстване на продукта.

  Когато един студент печели магистърска степен по управление на качеството, той или тя се превръща в изключително ценен потенциал актив в продължение на почти всяка организация.Ако една компания се надява да постигне по-голяма аудитория, тя се нуждае от специалисти по управление на качеството, за да правят се покрият нуждите от сигурни потребителите.

  Тъй като областта на управление на качеството е сравнително млад, разходите за провеждане на академична програма може да варира драстично. Кампуса уебсайтове изследвания и комуникират с прием на работници да получават информация, от която се нуждаете.

  Въпреки скорошното идване на управление на качеството, търсенето на специалисти с магистърска степен по този въпрос е висока. Всяка фирма в частния сектор, малък или голям, трябва мениджъри качество на одит процеси, разследва жалби и осигуряване на ефективни системи. Хората добре подкован в управление на качеството гарантира, че продуктите и услугите получат положителна репутация на пазара. Дали организацията работи в областта на транспорта или играчки, експерти със способността да се управляват и поддържат стандартите са от решаващо значение за оцеляването.

  Това е една просперираща време да преследва магистърска степен по управление на качеството, дали е онлайн или лично. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.