5 Магистратура Програми в Организиране на свободното време 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Организиране на свободното време
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Магистратура Програми в Организиране на свободното време

    Следдипломни степени са за студенти, които искат да продължат обучението си във висшето образование. Повечето магистърски степени обикновено изискват поне една година редовно обучение и може да отнеме до четири години за завършване. Повечето програми изискват завършване на 32 до 60 кредитни часа.

    Какво е магистърска програма по свободно време? Известен също като магистър по "Отдих", тази степен е отрасъл на социалните науки и има за цел да подготви студентите да работят като рекреационни терапевти или да провеждат развлекателни занимания. Като част от основното изискване, студентите могат да намерят курсове като перспективи в свободното време, понятия в терапевтичния отдих и администрация и надзор на отдиха и спорта. Избираемите опции за курсове могат да включват дизайн на програма за отдих, тенденции и проблеми в терапевтичния отдих, както и зони и съоръжения за отдих и спорт. Тази степен на магистър обикновено резонира с хора, които се наслаждават на работа с голямо разнообразие от хора.

    Учениците, преследващи магистърска степен по свободно време, могат да развият много ценни умения. Те могат да научат аналитични умения и умения за решаване на проблеми, както и адаптивност. Това би могло да помогне на студентите както в личния, така и в професионалния им живот.

    В много университети се предлага магистърска степен по специалности за свободното време, като програмните изисквания се различават. Много фактори могат да повлияят на степента на разходите, включително местоположението на училището, продължителността на програмата и избраните курсове. Свържете се с всички бъдещи училища за по-подробна разбивка на таксите за записване.

    След завършване на курса студентите могат да намерят възможности за кариера в ръководни и управленски длъжности в различни агенции, като например нестопанските организации, военните бази, курортите, спортните съоръжения, училищата и центровете за отдих на открито. Работните възможности често изискват потенциалните хора да притежават силни лидерски умения, да мотивират другите, да бъдат творчески, трудолюбиви и здрави. Завършилите могат да работят като треньори, мениджъри на фитнес центрове, рейнджъри на паркове или мениджъри на увеселителни паркове.

    Много университети предлагат магистърска степен по свободно време онлайн. Разбира се, студентите винаги могат да продължат образованието си и в учебно заведение. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.