Keystone logo

13 Магистратура Програми в Бизнес проучвания Организация 2024

Филтри

Филтри

 • Магистратура
 • MSc
 • MA
 • Бизнес проучвания
 • Организация
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (13)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Магистратура Програми в Бизнес проучвания Организация

  Магистърската степен е първото постижение на следдипломна квалификация след получаване на бакалавърска степен. Обикновено това изисква двугодишен ангажимент за редовно обучение.

  Какво е магистър в организацията? Постигането на разбиране за най-добрия начин за управление на динамиката във всяка група индивиди е целта на програмата. Съсредоточавайки се върху преподаването на умения, като засягащи промените чрез организационни въздействия и лидерски умения, тази степен може да ви доведе до способността да организирате правилно и ефективно хората, от управленската структура в корпоративния субект до политиките за поръчване на отдел.

  Ползите от придобиването на магистърска степен в организацията често са много и разнообразни. Освен очевидните предимства в кариерата, може да получите и ново разбиране в психологията на хората. Методите за критично мислене и изследване обикновено са обхванати и в дълбочина, като ви предлагат нови инструменти за намиране на основни причини за проблемите както в професионалния, така и в личния живот.

  Цената на магистърската програма е различна в зависимост от институцията и местонахождението, но предпочитаното от вас училище може да ви даде повече подробности за разходите.

  Магистър по организация може да ви отвори нови кариерни пътеки във всяка посока, която избирате. Може да решите да отидете на корпоративна, където вашата степен може да отвори врати за директор продажби, директор на човешки ресурси и дори главен изпълнителен директор. Можете да изберете да използвате образователно-квалификационната си степен, за да се възползвате от малък или среден бизнес, където ръководител на кабинета и административен специалист би бил подходящ. Магистър по организация може да ви позволи да изберете пътя си, като същевременно ви дава инструментите, за да го направите.

  Магистърската ви степен може да дойде от всякакъв брой колежи и университети по света, които я предлагат, или дори да изберете да продължите да избирате онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.