Свържете се директно с училищата - Сравнете 28 Магистратура в Организационна администрация 2024

28 Магистратура Програми в Организационна администрация 2024

Преглед

Магистърската степен е образователна възможност за студентите след придобиване на бакалавърска степен. Този тип степен обикновено отнема по-малко време, за да завърши, тъй като учебната програма е по-напреднала и концентрирана.

Какво е магистър по организационна администрация? Всеки успешен бизнес или организация се нуждае от квалифицирани професионалисти, които да помогнат за култивирането на функционална, структурирана среда. Този тип степен помага на студентите да се подготвят за водещи роли чрез изучаване на усъвършенствани управленски техники, комуникационни тактики и стратегии за планиране. Някои курсове могат да изучават човешки ресурси, етика, теория на лидерството, маркетинг или финансови и управленски умения, свързани с бизнеса. Студентите с магистърска степен по тази тема трябва да бъдат подготвени да помогнат на бизнеса да успее.

Това поле на обучение помага на учащите да се ангажират изцяло с интуицията си за лидерство, което може да бъде полезен инструмент във всички области на живота. Учениците по тази тема също са склонни да имат по-добри комуникационни умения и способности за критично мислене.

Разходите за дипломирането обикновено зависят от броя на курсовете, необходими за завършване на програмата. Различните университети обикновено имат свои собствени уникални планове за обучение, така че студентите трябва да се свържат с училищата за повече информация относно изискванията за записване.

Студентите с магистърска степен по организационна администрация могат да разгледат възможностите за кариера от широк кръг от индустрии. Организационните управленски и управленски позиции съществуват в множество сектори, вариращи от големи международни корпорации до организации с нестопанска цел или правителствени агенции. Някои по-популярни работни места в тази област включват работа като мениджър по обучение и развитие, директор по продажбите, работник по социални услуги, мениджър човешки ресурси и много други. Преследването на магистърска степен по организационна администрация често може да помогне на студентите да бъдат по-привлекателни от студентите с бакалавърска степен.

Много университети в целия свят предлагат магистърски степени на квалифицирани студенти. Обикновено има налични опции за обучение на непълно работно време и на пълен работен ден. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Магистратура
  • MSc
  • MA
  • Административни практики
  • Администрация
  • Организационна администрация
Области на обучение
  • Административни практики (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение